logo

PRIKKELBARE DARM SYNDROOM BELANGENORGANISATIE

Prikkelbare Darm Syndroom Belangenorganisatie

Egel PDSB bijeenkomstDe PDS Belangenorganisatie heeft ongeveer 3500 donateurs. Bij een dergelijk groot aantal worden we serieus genomen bij belangenbehartiging en zijn we een belangrijke factor in het verbeteren van de kwaliteit van leven van PDS-patiënten. Door donateur te worden help je jezelf en anderen. De PDSB kan PDS helaas niet genezen, maar wel het leven met PDS verbeteren!

Als je minimaal € 25 doneert, ontvang je vier keer ons kwartaalmagazine Prikkels en de andere voordelen die hieronder staan. Ook help je ons voorlichting over PDS te geven aan patiënten en behandelaars en te zorgen voor een betere belangenbehartiging van PDS-patiënten.

Sommige aanvullende zorgverzekeringen vergoeden donaties aan patiëntenorganisaties. Kijk in het overzicht van Independer, in de Zorgwijzer of vraag dit na bij je zorgverzekeraar. De PDSB is aangesloten bij Ieder(in) en Patiëntenfederatie Nederland.
Bovendien kun je de donatie terugverdienen met de vele kortingen die je kunt krijgen.

Je kunt donateur worden door het aanmeldingsformulier in te vullen. In onze privacyverklaring kun je lezen hoe wij je gegevens opslaan.
Je kunt ook lid worden van onze besloten Facebookgroep.

Wat krijg je als donateur van de PDSB?

  • Vier keer het kwartaalblad Prikkels (download gratis een proefnummer).
  • De mogelijkheid om tegen reductie deel te nemen aan de landelijke PDS-infodag en gratis aan voorlichtingsbijeenkomsten.
  • De mogelijkheid tot uitwisseling van ervaringen met lotgenoten.
  • Toegang tot de uitgebreide informatie in het vriendengedeelte van de website.
  • Gratis online cursussen/zelfzorgprogramma's Allergieplatform.
  • 10-20% korting bij verschillende behandelaars.
  • 10-25% kortin op supplementen, boeken en labtesten bij verschillende webwinkels.
  • Gratis korte vragen stellen aan een diëtist.
  • Diverse andere kortingen en acties.
  • Een toiletpasje. Met dit pasje kun je in winkels aangeven dat je PDS hebt en graag het toilet zou willen gebruiken. Het pasje is geen garantie dat je (gratis) naar het toilet mag, maar kan helpen.

Word nu donateur!

Egels arm omheen

Opzeggen

Ben je net donateur geworden? Dan heb je twee weken bedenktijd om daarvan eventueel toch nog af te zien.
Ben je al langer PDSB-donateur? Als je geen PDSB-donateur meer wilt zijn, kun je opzeggen via Mijn PDSB, of dit per e-mail meedelen aan eitartsinimda.[antispam].@pdsb.nl. Vermeld je naam- en adresgegevens. Je ontvangt een schriftelijke bevestiging als bewijs van opzegging. Na maximaal een jaar worden je gegevens dan uit onze administratie verwijderd.

 

Adreswijzigingen

Ben je PDSB-donateur en wil je een wijziging van je naam, adres, telefoonnummer of andere gegevens doorgeven, dan kun je dit zelf aanpassen via MijnPDSB. Je kunt ook je oude en nieuwe gegevens mailen naar eitartsinimda.[antispam].@pdsb.nl.

Contact

Heb je een vraag aan de Prikkelbare Darm Syndroom Belangenorganisatie of ben je om een andere reden op zoek naar onze telefoonnummers, e-mailadressen of andere gegevens? Kijk op de pagina Contact

Giften aftrekbaar

Je kunt de PDSB ook steunen met een gift. Deze is (onder bepaalde voorwaarden) aftrekbaar voor de inkomstenbelasting. De PDSB heeft namelijk de ANBI-status: Algemeen Nut Beogende Instelling.


Prikkelbare Darm Syndroom Belangenorganisatie
Geen bezoekadres
Postbus 2597
8901 AB Leeuwarden
KvK-nummer: 32082218

ofni.[antispam].@pdsb.nl

eitartsinimda.[antispam].@pdsb.nl

negarvehcsidem.[antispam].@pdsb.nl

 

 

Word vriend van de PDSB! De voordelen op een rij: