logo

PRIKKELBARE DARM SYNDROOM BELANGENORGANISATIE

Word vriend van de Prikkelbare Darm Syndroom Belangenorganisatie

De PDSB heeft circa 3.500 donateurs. Door dit grote aantal worden we serieus genomen bij belangenbehartiging en zijn we een belangrijke factor in het verbeteren van de kwaliteit van leven van PDS-patiënten. Door je aan te melden help je jezelf en anderen. De PDSB kan PDS helaas niet genezen, maar wel helpen het leven met PDS te verbeteren!

Je kunt elk bedrag doneren dat je wilt, maar bij een donatie van minimaal € 25 per jaar ontvang je vier keer per jaar het magazine Prikkels, alle vriendenkortingen en toegang tot het vriendengedeelte van de website. Je kunt aangeven dat je donatie elk jaar opnieuw in rekening wordt gebracht. Als je niet per automatische incasso wilt/kunt betalen, wordt er een kostentoeslag van € 1,50 per incasso in rekening gebracht.

Egel leest Prikkels

Dit zijn onze voorwaarden.

Veel aanvullende zorgverzekeringen vergoeden je donatie aan een patiëntenorganisatie. Kijk in het overzicht van Independer of vraag dit na bij je zorgverzekeraar. De PDSB is aangesloten bij Ieder(in) en Patiëntenfederatie Nederland. Bovendien kun je je donatie terugverdienen met de vele kortingen die je kunt krijgen. 

 

Door technische problemen is het aanmeldformulier tijdelijk niet beschikbaar. Wil je donateur worden, mail dan alsjeblieft je gegevens naar ofni.[antispam].@pdsb.nl 

Als je vriend van de PDSB wordt (minimaal € 25 doneert), krijg je (na betaling):

  • De mogelijkheid om tegen reductie deel te nemen aan de landelijke PDS-infodag en gratis deel te nemen aan voorlichtingsbijeenkomsten
  • Vier maal per jaar het magazine Prikkels (download gratis een proefnummer!)
  • Korting op gezondheidsartikelen bij diverse (web)winkels
  • De mogelijkheid tot uitwisseling van ervaringen met lotgenoten
  • Toegang tot de uitgebreide informatie in het vriendengedeelte
  • Een toiletpasje. Met dit pasje kun je in winkels aangeven dat je PDS hebt en graag het toilet zou willen gebruiken. Het pasje is geen garantie dat je (gratis) naar het toilet mag, maar kan helpen.

 

Door technische problemen is het aanmeldformulier tijdelijk niet beschikbaar. Wil je donateur worden, mail dan alsjeblieft je gegevens naar ofni.[antispam].@pdsb.nl 

 
In onze privacyverklaring kun je lezen hoe wij jouw gegevens opslaan. Deze gegevens kun je zelf inzien via MijnPDSB.

Je kunt ook lid worden van onze besloten Facebookgroep.

Opzeggen

Heb je een doorlopende jaarlijkse donatie, maar wil je deze opzeggen? Dit kan tot uiterlijk één maand voor de verlenging. Je kunt opzeggen via MijnPDSB of door een e-mail met je naam- en adresgegevens te sturen naar eitartsinimda.[antispam].@pdsb.nl. Je ontvangt een bevestiging (brief of e-mail) als bewijs van opzegging. Na maximaal een jaar worden je gegevens dan uit onze administratie verwijderd.

LET OP:

Voor het opzeggen en stilzwijgend verlengen van donaties van verenigingen geldt niet het consumentenrecht maar het verenigingsrecht. Bij het Juridisch Loket (gefinancierd door het ministerie van Veiligheid en Justitie) staat daarover het volgende:

Voor het opzeggen of stilzwijgend verlengen van lidmaatschappen bij verenigingen geldt een andere wetgeving, namelijk de regels van het verenigingsrecht. De regels over het opzeggen of stilzwijgend verlengen zijn terug te vinden in de statuten van een vereniging. De statuten worden door de vereniging zelf bepaald.


Adreswijzigingen

Wil je een wijziging van je naam, adres, telefoonnummer of andere gegevens doorgeven? Dit kan door een e-mail te sturen naar eitartsinimda.[antispam].@pdsb.nl

Giften aftrekbaar

Je kunt de PDSB ook steunen met een gift. Deze is (onder bepaalde voorwaarden) aftrekbaar voor de inkomstenbelasting. De PDSB heeft namelijk de ANBI-status: Algemeen Nut Beogende Instelling.

 


Prikkelbare Darm Syndroom Belangenorganisatie
Geen bezoekadres
Postbus 2597
8901 AB Leeuwarden
KvK-nummer: 32082218

ofni.[antispam].@pdsb.nl

eitartsinimda.[antispam].@pdsb.nl

negarvehcsidem.[antispam].@pdsb.nl

 

 

Word vriend van de PDSB! De voordelen op een rij: