logo

PRIKKELBARE DARM SYNDROOM BELANGENORGANISATIE

Studenten Haagse Hogeschool zoeken PDS-ervaringsdeskundigen

Geplaatst op 09-11-2020  -  Categorie: Oproepen

Egels pratenIn de Smart Health-minor van de Haagse Hogeschool, waar de PDSB actief aan meewerkt, ontwerpen studenten technische innovaties op het gebied van ziekte en gezondheid. Ze werken ruim twee maanden fulltime in gemengde teams afkomstig uit gezondheids- en techniekwetenschappen uit binnen- en buitenland. In hun ontwerponderzoek staan gebruikerservaringen centraal

Waar gaat het over?

De minor start nu en dit jaar is, net als vorig jaar, de diagnose van en het leven met PDS het thema. Dit filmpje vat de ontwerpen van twee jaar terug samen: https://youtu.be/4fZwLkuP8Bk

De studenten blijken erg enthousiast en hebben goede ideeën over wat ze kunnen ontwikkelen, maar ze moeten nog wat meer leren over wat PDS precies is en welke impact het heeft op het leven van patiënten. Alleen zo kunnen ze een product (of dienst) ontwikkelen dat aansluit bij de behoefte van patiënten. Wil je ze helpen door je persoonlijke ervaringsdeskundigheid over PDS tijdens een onlinesessie met ze te delen? Jouw verhaal zal desgewenst geanonimiseerd worden en uitsluitend met hun begeleiders worden gedeeld.

Wat vragen we van jou?

De studenten vragen twee keer een uur van je tijd. Tijdens een eerste online interview in de tweede helft van november vragen ze naar jouw ervaringen en ideeën (als je dit offline wil doen dan kan dat ook, mits op anderhalve meter afstand). Begin januari volgt dan het tweede gesprek waarin zij hun eerste ontwerp toelichten en jou om feedback vragen. Voertaal is naar keuze Nederlands of Engels.

Om aan te melden (of eerst meer informatie te vragen) stuur je een mailtje met je naam en woonplaats (en/of desgewenst je telefoonnummer) naar Paul van den Berg, de coördinerende docent voor deze minor: grebdvmtp.[antispam].@hhs.nl. Zet in het onderwerpveld 'Aanmelding respondent minor’, dan zullen studenten je vervolgens benaderen voor een afspraak voor het interview.

De sluitingsdatum voor deze aanmelding is maandag 16 november 2019.



Prikkelbare Darm Syndroom Belangenorganisatie
Geen bezoekadres
Postbus 2597
8901 AB Leeuwarden
KvK-nummer: 32082218

ofni.[antispam].@pdsb.nl

eitartsinimda.[antispam].@pdsb.nl

negarvehcsidem.[antispam].@pdsb.nl

 

 

Word vriend van de PDSB! De voordelen op een rij: