logo

PRIKKELBARE DARM SYNDROOM BELANGENORGANISATIE

Bekijk het webinar over Keuzehulp PDS

Geplaatst op 09-09-2020  -  Categorie: Nieuws

Op dinsdagavond 22 september organiseerde de PDS Belangenorganisatie voor alle PDS-patiënten een webinar over de Keuzehulp PDS. Je kunt dit webinar terugkijken via http://bit.ly/webinarkeuzehulp

Keuzehulp PDS

Terugkijken webinar Keuzehulp PDSBegin september is de Keuzehulp PDS online gegaan. De Keuzehulp PDS is een online tool die je kan helpen bij het kiezen van een behandeling. De Keuzehulp geeft informatie, voor- en nadelen over veel verschillende behandelingen en laat je nadenken over wat jij belangrijk vindt bij je keuze. Wil je bijvoorbeeld graag pillen of liever een dieet of een therapie? Is het voor jou belangrijk dat jouw behandeling wetenschappelijk bewezen effectief is en dat deze vergoed wordt? Iedereen maakt daarin eigen keuzes.  

Hoe werkt de keuzehulp?

Hoe werkt die tool dan precies? Waar moet je op klikken en wat krijg je dan te zien? En uit welke behandelingen kun je allemaal kiezen? Dat leer je tijdens het gratis webinar voor PDS-patiënten.

MDL-arts Laurens van der Waaij zal met name vertellen over de behandelingen en PDSB-vrijwilliger Dyana Loehr, een van de auteurs van de keuzehulp, zal vertellen hoe de keuzehulp werkt. Aan het eind worden vragen van webinardeelnemers beantwoord.

 Prikkelbare Darm Syndroom Belangenorganisatie
Geen bezoekadres
Postbus 2597
8901 AB Leeuwarden
KvK-nummer: 32082218

ofni.[antispam].@pdsb.nl

eitartsinimda.[antispam].@pdsb.nl

negarvehcsidem.[antispam].@pdsb.nl

 

 

Word vriend van de PDSB! De voordelen op een rij: