logo

PRIKKELBARE DARM SYNDROOM BELANGENORGANISATIE

Voorlichtingsbijeenkomsten over Prikkelbare Darm Syndroom

Ron presenteert voor volle zaal P4290049Op de voorlichtingsbijeenkomsten zijn leden van de PDS Belangenvereniging aanwezig, die ervaring hebben met het beantwoorden van vragen over PDS, uit eigen ervaring of uit die van andere PDS-patiënten. Ook spreken op deze bijeenkomsten vaak (MDL-)artsen, diëtisten, verpleegkundigen of PDS-hypnotherapeuten. 

Leden uit de regio worden persoonlijk voor deze bijeenkomsten uitgenodigd. Ook de overige PDSB-leden en alle andere belangstellenden zijn van harte welkom. De toegang is gratis. In verband met de organisatie is het belangrijk van tevoren te weten hoeveel mensen er aanwezig zullen zijn. Aanmelden is dus verplicht.

Heb je een algemene vraag of opmerking over voorlichtingsbijeenkomsten, dan kun je mailen naar oiger.[antispam].@pdsb.nl

PDS-infodag

Op de eerste zaterdag van november vindt de landelijke PDS-infodag plaats. Deze middag staat open voor iedereen die geïnteresseerd is, dus niet alleen PDSB-leden. Er zijn lezingen, workshops, een infomarkt en er is gelegenheid tot lotgenotencontact.

Artsen, specialisten, ervaringsdeskundigen en anderen spreken over PDS, de problemen die hiermee samenhangen in het dagelijks leven en hoe hiermee om te gaan. Herkenning, begrip voor elkaar en ervaringen uitwisselen zijn de pijlers van deze bijeenkomsten.

Agenda

De bijeenkomsten die binnenkort gehouden worden vind je op de pagina Agenda.

De lezingen die gehouden zijn op voorgaande PDS-infodagen en Lotgenotendagen zijn per jaar opgenomen in een reader. Lees verder

 


Prikkelbare Darm Syndroom Belangenorganisatie
Geen bezoekadres
Postbus 2597
8901 AB Leeuwarden
KvK-nummer: 32082218

ofni.[antispam].@pdsb.nl

eitartsinimda.[antispam].@pdsb.nl

negarvehcsidem.[antispam].@pdsb.nl

 

 

Word vriend van de PDSB! De voordelen op een rij: