logo

PRIKKELBARE DARM SYNDROOM BELANGENORGANISATIE

Wat doet de Prikkelbare Darm Syndroom Belangenorganisatie

Ongeveer zestig vrijwilligers vormen de drijvende kracht achter het werk van de PDSB. 

De één zet zich in als redactielid van Prikkels, de ander beantwoordt telefonische vragen over PDS en weer een ander denkt mee over het te voeren beleid. We kunnen niet zonder actieve en enthousiaste vrijwilligers. Sterker nog, we zijn altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers, zowel voor onze landelijke als regionale activiteiten.

Vrijwilliger zijn bij de PDSB betekent dat je van ons als organisatie heldere en duidelijke afspraken kunt verwachten. En wij van jou. Die hebben we beschreven in een vrijwilligersovereenkomst. Jaarlijks organiseren wij een vrijwilligersactiviteit. 

Heb je interesse en/of wil je meer informatie, dan kun je mailen naar reganam.[antispam].@pdsb.nl.

Wil je weten wat de PDSB allemaal doet, dan kun je het Jaarverslag downloaden. Verder wordt er elk jaar een Activiteitenplan opgesteld dat mede gebaseerd is op een Meerjarenbeleidsplan.  

Egel telefoonBelangrijke activiteiten van de PDSB zijn voorlichting en lotgenotencontact. Hiervoor maken we gebruik van verschillende communicatiemogelijkheden, zoals de PDS-infolijn, deze website, social media, het magazine Prikkels en regionale en landelijke bijeenkomsten

Op de pagina Agenda vind je praktische informatie over de landelijke PDS-infodag en de regionale bijeenkomsten die we regelmatig organiseren.

Prikkels is ons tijdschrift dat elk kwartaal uitgebracht wordt. Hierin vind je mededelingen vanuit de PDSB, interessante artikelen, nieuws van belang voor PDS-patiënten, ervaringen van lotgenoten, tips, adviezen voor PDS-patiënten etc. 

De PDSB voert of voerde samen met andere organisaties verschillende projecten uit.

Word donateur

De voordelen op een rij:

Egel lampjeWord nu donateur!

 


Prikkelbare Darm Syndroom Belangenorganisatie
Geen bezoekadres
Postbus 2597
8901 AB Leeuwarden
KvK-nummer: 32082218

ofni.[antispam].@pdsb.nl

eitartsinimda.[antispam].@pdsb.nl

negarvehcsidem.[antispam].@pdsb.nl

 

 

Word vriend van de PDSB! De voordelen op een rij: